I. SÖR6LON ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

BALMAZÚJVÁROS, 2006. ÁPRILIS 30. 16.00 ÓRA
VERSENYKIÍRÁS - TERVEZET!

2/2006. sz. Versenybizottsági határozat: "Az FSI SörAtlon & SörMaraton versenybizottság döntése értelmében 2007. évtől évente csak egy bajnokságot rendezünk a SörAtlon és SörMaraton szakágban. (A bajnokság időpontja: minden év augusztus hónapban.)
A tavaszi versenyt új szakág, a Sör6lon váltja föl. A "sör6lon" nevében szereplő 6-os szám a versenyen teljesített távra utal. A Sör6lon verseny a maga nemében egyedülálló alternatívát biztosít a SörAtlon és a SörMaraton szakágakban versenyzők szakmai fejlődéséhez. A versenyszabályzat kialakításában figyelembe vettük a SörAtlon és a SörMaraton közös jellemzőit és teljesíthetőségét. Célunk az, hogy mindkét szakág képviselőit ösztönözzük a még színvonalasabb futó- és sörivó teljesítmény elérésére, egyben alternatív versenyzési, edzési lehetőséget biztosítsunk a további SörAtlon & SörMaratoni bajnokságokra."

Nevezési feltételek: e-mailben, vagy telefonon történt elõnevezésed után legkésõbb 2007. április 28-án 21.00 óráig telefon, vagy e-mail megerősítést kérünk. Amennyiben a részvételi szándékodat nem erõsíted meg a fenti határidõig, az elõnevezés érvényét veszti! Jelentkezés a helyszínen, 2007. április 30-án, 15.30-ig! Helyszíni nevezés NINCS! Egyéni - visszaigazolt - előnevezések alapján, a helyszínen kialakított 3 fõs csapatok nevezését - korlátozott számban - a rajt előtt is elfogadjuk. Öltözési lehetõség a helyszínen, fürdés, regenerálódás a Városi Strandon. A nevezési díj tartalmazza a díjmentes strandbelépõt is.
Információ telefonon: (20) 553 1321. Előnevezés e-mailben: ugyvezeto@finishline.hu


A Sör6lon verseny a Finish Line Sportiroda tulajdona. Minden jog fenntartva!


A Sör6lon VERSENY SZABÁLYAI ÉS A KATEGÓRIÁK


A Sör6lon verseny távja: 6 km (400 méteres, salakos futópályán 15 kör). A Sör6lon verseny terepen és aszfaltozott útvonalon is megrendezhető. A Sör6lon verseny meghívásos és egyéni nevezéses jellegű, amelyen a korábbi SörAtlon és SörMaraton versenyek gyõztesei, valamint az arra érdemes meghívottak vehetnek részt, a versenybizottság válogatása alapján. A versenyen hölgyek és urak is indulhatnak, egyetlen feltétel a 18. életév betöltése.

A söratléta a rajtnál 3 doboz hagyományos 0,5 literes, az ellenőr által hitelesítő jelzéssel, névvel és rajtszámmal ellátott sört kap, amelyet csak a rajtjel elhangzása után a depóban szabad elfogyasztani. A sör verseny közbeni további hűtése, tárolása - pl. hûtõládában - a versenyző feladata. A rajtjel elhangzásakor az első doboz sört teljesen ki kell inni és csak ezután szabad megkezdeni a 6 km lefutását. A második és a harmadik doboz sört a verseny közben - de csakis állva (leülve, esetleg lefeküdve) a depóban - szabad elfogyasztani. A célvonalon áthaladni csak a második és harmadik üres sörösdobozzal lehet, amelyeket a verseny ellenőrének lefelé fordítva be kell mutatni! A verseny távját tetszőleges taktikával - futás, sörivás - lehet teljesíteni.
A versenyt az nyeri, aki az 1+2 doboz 0,5 l sört hiánytalanul elfogyasztja és a 6 km-es távot a legrövidebb idő alatt teljesíti! A Sör6lon verseny limitideje: 45 perc!
A sör bármely más helyre történõ töltése, valamint egyéb sportszerűtlenség és szabálytalanság 1perces "STOP AND GO!" büntetést von maga után.*(Lásd lent, a megjegyzéseknél!)
Amennyiben az elfogyasztott malátalé a 6 km lefutása alatt, illetve a célba érkezést követően a limitidő (45 perc) leteltéig újra a felszínre kerülne, az a verseny feladását és a versenyzo megkönnyebbülését jelenti. Ebben az esetben az elért eredményt figyelembe venni nem áll módunkban. A sör elfogyasztására a kijelölt sördepó szolgál, ezt csak a sör elfogyasztása után szabad elhagyni. A versenyző a Sör6lon verseny alatt bármilyen lassan haladhat, sétálhat, leülhet, esetleg feküdhet. A 6000 métert a limitidő alatt nem teljesítő versenyzők eredményének regisztrálására lehetőség nincs!
A felmerülő vitás esetekben - olyan sincs! - a versenybizottság döntése a mérvadó. A versenybizottság döntéséig szükség esetén meg kell várni annak beszámítható állapotba való kerülését. (Ez általában másnap...) A versenyre gépkocsival történo érkezés nem ajánlott, kerékpár csak kitámasztó kerék esetén!

Sör6lon CSAPATVERSENY

Egy csapat 3 főből áll. Vegyes csapat is jelentkezhet. Nevezhetnek azonos településről, sportegyesületből, intézményből, vendéglátó egységből jelentkező csapatok. A helyezések eldöntése, az egyéni időeredmények összeadása alapján történik. Az a csapat győz, amelyiknek az értékelhető összideje a legkisebb. A csapattagok a verseny során egymást segíthetik és támogathatják, de egymás söréből nem fogyaszthatnak. Engedélyezett viszont a nyílt taktikai tanács, az iramdiktálás, az irányba tartás és az itatás.

KATEGÓRIÁK

Férfiak:
Felnőttek (18 -39 évesek) 1968. január 1. - 1989. április 30. között születettek. Masters (40 év fölöttiek) 1967. december 31-ig születettek.
Nők: Nyílt verseny (18 év fölöttiek)

A versenybizottság a különdíjak adományozásának jogát fenntartja!
Nevezési díj: 1000.- Ft/fo, amely tartalmazza a az elfogyasztott sör árát, az öltözködési lehetoséget és a termálstrand belépõt április 30-án egész napra.

*Megjegyzés: " STOP AND GO!" szabály - a versenyző az 1 perces büntetés alatt fél lábát felemelve - ha ez már nem sikerülne - akkor két lábon, egyik kezében a sörösdobozt magasba tartva, köteles kivárni a büntetés végét, majd 1 perc elteltével, az ellenőr "GO!" jelzésére folytathatja a versenyt.

 

Kérem hogy valamennyi, az új szakág iránt érdeklõdõ söratléta a
versenyszabályzat-tervezetet figyelmesen olvassa el, s konstruktív
javaslataival segítse elõ a versenyszabályzat véglegesítését!

PÁLYÁZAT
A versenybizottság pályázatot ír ki a Sör6lon verseny logo tervezésére.
A logo-nak magától értetõdõen tartalmaznia kell a Sör6lon kifejezést,
az arra utaló 6 km-t futó - sörivó alakkal.
A pályázat nyertesének díja 1 db. 4-es karton Heineken, vagy Carlsberg sör.
A pályázat benyújtási határideje: 2006. november 15.
A pályázat gyõztesének nevét ezen oldalon közöljük.
A gyõztes díj átvételi idõpontja az elsõ bajnokság napja.

Köszönettel: a versenyigazgató
ugyvezeto@finishline.hu
A javaslatokat és a pályázatot erre a címre küldjétek!

HOZZÁSZÓLÁSOK, JAVASLATOK:

1. A Sör6lon ragyogó ötlet! De nem javaslom az elsõ sörnek a rajt elõtti elfogyasztását,
mert a futás elõtt túl nagy mennyiség a fél liter sör, hogy ezután még 6 km-t kelljen futni és 2 sört meginni. Kapjunk 3 sört a rajtnál és mindenki ossza be!
J. hozzászólása (Nov. 7. 21.25-kor)

2. Jó ötletnek tartom a SÖR6LON versenyt, de én meghatároznám a 3 doboz sör elfogyasztásának idejét is. Javaslatom szerint a 3. 7. és 11. kör befejeztével, ezzel is elkerülve a manipulálást, pl.: valaki lefutja a 6 kilit izomból és levezetésként behörpinti a 3 doboz söröcskét semmi idő alatt… J Mivel számomra is ez lenne a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás… Remélem a korábbi évekhez hasonlóan sikerül minőségi Heineken sört beszereznetek, amit kellőképpen lehűtött állapotban fogyaszthat a versenyző. Most elég legyen ennyi, rám és egy-két társamra a fővárosból mindenképpen számíthattok. Ismét szeretnénk megmérkőzni Hajdú-Bihar megye vágtázó söröshordóival…
H.L. hozzászólása (Nov. 8. 07.59.)

További hozzászólások, csak bátran, tessék!

...

 

 


-------------------------------------------------------

EREDMÉNYEK!

KELET-MAGYARORSZÁG

6. SÖRATLON & SÖRMARATON BAJNOKSÁGA
2006. AUGUSZTUS 19.
BALMAZÚJVÁROS, VÁROSI SPORTPÁLYA


Szponzorunk weblapja itt! Látogasson el a weboldalra! Vegye, vigye, igya!


SÖRMARATON ELIT
1. Kígyós "Kisfröccs" Sándor (Haj-Sza S.E.) 12550 m + 6 sör
2. Hajnal "Mizu?" László (Budapest) 12350 m + 6 sör
3. Sinkó "Szundi" József (Budapest) 10680 m + 5 sör


SÖRMARATON ELIT NÕK
1. Böszörményi "Kutyafülûmókus" Edit (Debrecen) 9800 m + 4 sör

SÖRMARATON AMATÕR
1. Sipos "Lopakodó" Szabolcs (Szolnok) 8000 m + 4 sör

SÖRATLON ELIT

1. Szabó "Pali" László (Kondoros) 3000 m + 7 sör. (Új bajnoki -és pályacsúcs!)
2.
Hajnal "Heineken" Tamás (Fót) 2540 m + 6 sör
3. Dávid "Bubó" László (Mátészalka) 2400 m + 5 sör

SÖRATLON AMATÕR
1. Cseke "csekosz" Attila 2200 m + 5 sör
2. Veres "Seres" Gábor 2140 m + 5 sör
3. Orosz "Fogó" István 1800 m + 4 sör

FRÖCCSATLON

1. Pribéli "Sebajtóbiás" Ildikó (Haj-Sza S.E.) 1600 m + 4 fröccS

GALÉRIA


-------------------------------------


7. SÖRATLON & SÖRMARATON BAJNOKSÁG
VERSENYKIÍRÁS

Nevezési feltételek:
E-mailben, vagy telefonon történt nevezésed után legkésõbb 2007. augusztus ...-én 21.00 óráig telefon, vagy e-mail MEGERÕSÍTÉST kérünk. Amennyiben a részvételi szándékodat nem erõsíted meg a fenti határidõig, a nevezés érvényét veszti!
Jelentkezés a helyszínen, augusztus ...-én!
Helyszíni nevezés NINCS!
Öltözési lehetõség a helyszínen, fürdés, regenerálódás a Városi Strandon.
A nevezési díj tartalmazza a díjmentes strandbelépõt.
Telefon: (20) 553 1321

E-mail: ugyvezeto@finishline.hu
VERSENYSZABÁLYOK
A verseny meghívásos és egyéni nevezéses jellegû, amelyen az elõzõ versenyek gyõztesei, valamint az arra érdemes meghívottak vehetnek részt, a versenybizottság válogatása alapján.
A versenyen hölgyek és urak indulhatnak, egyetlen feltétel a 18. életév betöltése. A versenyt az nyeri, aki a meghatározott idõ alatt (20 perc, illetve 1 óra) a legtöbb kört futja. Egy kör megtétele 400 méter lefutásából és egy doboz 0.33-as sör torkon át történõ legurításából áll. A SörMaratonon 5 körönként (tehát 2000 m-ként) 1 doboz 0,33-as sör. A sör bármely más helyre történõ töltése egy büntetõ kört von maga után. A sör elfogyasztása után az üres dobozt lefelé fordítva a verseny ellenõrének be kell mutatni.
Amennyiben az elfogyasztott malátalé a késõbbiekben újra a felszínre kerûlne, az a verseny abbahagyását és a versenyzõ megkönnyebbülését jelenti.
Ebben az esetben az addig megtett távolságot figyelembe venni nem áll módunkban.
A sör elfogyasztására a kijelölt depo szolgál, ezt csak a sör elfogyasztása után szabad elhagyni. A verseny végét jelzõ hármas sípjel után a versenyzõ a versenypályán köteles megállni (vagy leülni, esetleg feküdni) a 20 perc, ill. 1 óra alatt megtett táv pontos rögzítéséig.
A felmerülõ vitás esetekben - olyan nincs! - a versenybizottság döntése a mérvadó.
A versenybizottság döntéséig szükség esetén meg kell várni annak beszámítható állapotba való kerülését. (Ez általában másnap...)
A versenyre gépkocsival történõ érkezés nem ajánlott, kerékpár csak kitámasztó kerék esetén!


SörAtlon (20 perces verseny): 400 méter/0,33 sör
SörMaraton (1 órás verseny): 2000 méter/0,33 sör

Kategóriák:

Elit:
A 2004-2005 évi versenyeinken az abszolút kategóriában bajnokok (csak az abszolút I. helyezettek), valamint a versenybizottság döntése alapján, eddigi eredményeik figyelembe vételével ide sorolt SörAtléták, SörMaratonisták és az igazolt atléták, triatlonisták.
A versenybizottság a kategóriába-sorolás jogát fenntartja!

BAJNOKOK LIGÁJA
(az eddigi versenyek alapján az
abszolút I. helyezettek, csillaggal jelölve a nyert bajnokságok száma)

Bagi János
Kocsár László
Kígyós Sándor Tar Imre

Szabó László
Dr. Baksa László
Fehér Gyula Hegedûs Zoltán
Csörgi Péter
Barbócz Anikó

Amatõrök:
Mindazok, akik felkészültségük alapján úgy vélik,
hogy a limitidõ (20 perc, illetve 1 óra) alatt
a SörAtlonon (20 perc) legalább 3 kört + 3 sört,
vagy a SörMaratonon (1 óra) legalább 15 kört + 3 sört
nem óhajtanak lekûzdeni.


Korcsoportok:

Amennyiben legalább 3 fõ - a SörAtlonon 3 kört + 3 sört,
a SörMaratonon 15 kört + 3 sört abszolváló versenyzõ végez az adott korcsoportban:
1. korcsoport: Felnõtt (18-39 év között)
2. korcsoport: Masters (40 év fölött)

A korcsoportban a betöltés éve (2006) a mérvadó.

A versenybizottság a különdíjak adományozásának jogát fenntartja!

Nevezési díj: 1000.- Ft/fõ
Amely tartalmazza a az elfogyasztott sör árát (ha többet iszol, akkor is),
az öltözködési lehetõséget és a termálstrand belépõt augusztus ...-án egész napra.


------------------------------

ARCHÍVUM

KELET-MAGYARORSZÁG

5. SÖRATLON & SÖRMARATON BAJNOKSÁG
BALMAZÚJVÁROS, VÁROSI SPORTPÁLYA,
2006. ÁPRILIS 30.

Szponzorunk weblapja itt! Látogasson el a weboldalra! Vegye, vigye, igya!

ELIT
SörAtlon
SörMaraton
Abszolút bajnok: 1. Kocsár László "Mackófelsõ" (DSC) 2,960 km + 7 sör
2. Tar "Nyomjad Bajnok!" Imre (Wienerberger) 1,600 km + 4 sör

Abszolút bajnok: 1. Kígyós "Kisfröccs" Sándor (Haj-Sza S.E.) 12,100 km + 6 sör
2.
Csörgi "Benõ a nyerõ" Péter (Debrecen) 10,800 km + 5 sör

3. Dörgõ "Rókarudi" Sándor (Haj-Sza S.E.) 10,350 km + 5 sör


1. Barbócz "Rókarudiné" Anikó (Haj-Sza S.E.) 9,200 km + 4 sör
AMATÕRÖK
SörAtlon
SörMaraton

1. Veres "Seres" Gábor 2,400 km+ 6 sör
2. Cseke "Csekosz" Attila 2,170 km + 5 sör
3. Dávid "Bubo" László (Mátészalka) 2,080 km + 5 sör


1. Böszörményi "Kutyafülûmókus" Edit (Debrecen) 9,100 km + 4 sörGALÉRIA

A

SÖRATLON & SÖRMARATON VERSENYT
TÁMOGATTA:


Látogasson el weboldalunkra!
Vegye, vigye, igya!
-----------------------------
KELET-MAGYARORSZÁG
4. SÖRATLON & SÖRMARATON BAJNOKSÁGA

BALMAZÚJVÁROS, VÁROSI SPORTPÁLYA,
2005. AUGUSZTUS 13.

SörAtlon
SörMaraton


ABSZOLÚT BAJNOKSÁG
1. Tar "Nyomjad bajnok" Imre (Wienerberger)
2,58 km + 6 sör

2. Veres "Seres" Gábor (BSC)
2,4 km és 5 sör
3. Forgács "Bajnok" László (Balmazújváros) 2,0 km és 4 sör
4. Csige "Compó" Zoltán (BSC)
2,0 km és 4 sör
5. Cseke Attila (BSC)
1,75 km és 4 sör
6. Orosz "Fogó" István (Hajsza S.E.)
1,2 km és 3 sör

MASTERS (+40) :
1. Kocsár László
"Mackófelsõ"(DSC)
13, 8 km és 6 sör (új bajnoki és pályacsúcs!)
2. Csontos "Tanár Úr" Tibor (Hajdúböszörményi Körútfutók)
12,3 km és 6 sör

18-39 ÉV KÖZÖTT
1. Lefkovics Attila (Hajdúböszörményi Körútfutók)
12, 0 km és 6 sör
2. Hegedûs "Beer-lyuk még" Zoltán (Balmazújváros)
11,680 km és 5 sör
3. Pál "Janó" János (Szendi vasudvar)
8,920 m és 4 sör

KORCSOPORT (19-39 ÉV KÖZÖTT)
1. Tar "Nyomjad bajnok" Imre 2,58 km + 6 sör
2. Veres "Seres" Gábor 2,4 km és 5 sör
3. Forgács "Bajnok" László 2,0 km és 4 sör


HÖLGYEK VERSENYE
1. Puzsár Anita (Balmazújváros)
1200 m és 3 sör
ABSZOLÚT BAJNOKSÁG
1.
Kocsár László "Mackófelsõ"
(DSC) 13, 8 km és 6 sör

2. Csontos "Tanár úr" Tibor (Hajdúböszörményi Körútfutók)
12,3 km és 6 sör
3. Lefkovics Attila (Hajdúböszörményi Körútfutók)
12, 0 km és 6 sörFOTÓK

Köszönet a

- nek a


sörökért!-------------------------------------------------------------------------
KELET-MAGYARORSZÁG
3. SÖRATLON & SÖRMARATON BAJNOKSÁG
A
BALMAZÚJVÁROS, VÁROSI SPORTPÁLYA,
2005. MÁJUS 1.

SÖRATLON (20 perces verseny)
Abszolút bajnok: Dr. Baksa "Ebadta" László (DRSE)
2400 m és 6 doboz sör

2. Tar "Nyomjad bajnok!" Imre (Balmazújváros)
2000 m és 5 doboz sör
3. Orosz "Fogó" István (Haj-Sza SE. Hajdúszoboszló)
2000 m és 4 doboz sör
4. Gyõrfi
"Szivacstorkú" János (Balmazújváros)
1800 m és 4 doboz sör
5 Mátyás "Az igazságos" Szabolcs (Debrecen) 1590 m és 3 doboz sör
6. Nagy "a legnagyobb" László (Balmazújváros) 1200 m és 3 doboz sör


FRÖCCS-ATLON
1-2. holtversenyben:
Tóth "Partizán Beokád" Gábor
(Balmazújvárosi SC) 2400 m és 6 fröcss
és Molnár "Doktor fröccsölõ" Tibor (Balmazújváros) 2400 m és 6 fröccs
Itt nem lehetett dönteni, annyira jól mentek...
SÖRMARATON (1 órás verseny)

Abszolút bajnok: Csörgi "Benõ a nyerõ" Péter (Debrecen)
12000 m és 5 sör

2. Dörgõ "Rókarudi" Sándor (Haj-Sza SE. Hajdúszoboszló) 11600 m és 5 sör
3. "Citera" Tóth János (Balmazújváros)
10220 m és 4 sör
4. Forgács "Bajnok" László (Balmazújváros) 10180 m és 4 sör


SÖRATLON (hölgyek versenye)

Hölgyek versenye: Pribéli "Sebajtóbiás" Ildikó (Haj-Sza SE, Hajdúszoboszló) 1200 m és 3 doboz sör
A SörAtlon gyõzelmét követõen (versenyen kívül) + 6000 m és 3 sõr
Dr. Baksa "Ebadta" László (DRSE)GALÉRIA

A NEVEZÉS PILLANATAI. OROSZ "FOGÓ" ISTVÁN ÉS DÖRGÕ "RÓKARUDI" SÁNDOR MEGBESZÉLIK A STRATÉGIÁT.
GONDTERHELT ARCOK A RAJTNÁL. VAN EGYÁLTALÁN ILYEN SPORT?
LESZ VAJON ELÉG SÖR? ... LETT!
MEGLEPETÉSRE AZ 548-AS RAJTSZÁMMAL INDULÓ DR. BAKSA "EBADTA" LÁSZLÓ SZÉTFUTOTTA ÉS LESÖRÖZTE AZ ELLENFELEIT. FIGYELJÉTEK A KÉP BAL ALSÓ SARKÁT! GÖSSER, A SER!
ÚJ ARCOKKAL IS BÕVÜLT A NEVEZÕK TÁBORA.
EGY JÓL FELRÁZOTT GÖSSER FELNYITÁSA VOLT A RAJTJEL...
MAGYAR SÖRATLONON ELSÕ ALKALOMMAL INDULT HÖLGY!
OROSZ "FOGÓ" ISTVÁN ISMÉT ELCSÍPTE A HARMADIK HELYET.

 

*****

KELET-MAGYARORSZÁG
2. SÖRATLON ÉS SÖRMARATON BAJNOKSÁGA
A SKORPIÓ SÖRÖZÕ KUPÁÉRT


Városi Sportpálya, 2004. augusztus 14.

EREDMÉNYEK és galéria a SörAtlon - SörMaratonról

SörAtlon (abszolút bajnokság)
1. Bagi János (Ferroszol) 2800 méter és 6 doboz sör

2. Kovács "Kokó" János (Skorpió Sörözõ) 2700 m és 6 doboz sör
3. Csige Zoltán (Balmazújváros)2000 m és 5 doboz sör

SörAtlon (39 évig)
1. Kovács "Kokó" János
2. Cseke Attila (Balmazújváros) 2250 méter és 5 doboz sör

SörMaraton (abszolút bajnokság)
1. Hegedûs "Beer lyuk még!" Zoltán (Balmazújváros) 12 000 méter és 5 doboz sör

2. Kígyós Sándor (Hajdúszoboszló) 11 800 m és 5 dob. sör
3. Dörgõ Sándor Hajdúszoboszló) 11 200 m és 5 dob. sör
4. Fehér Gyula (Hajdúszoboszló) 10 800 m és 5 dob. sör

SörMaraton
1. Hegedûs "Beer lyuk még!" Zoltán
2. Kígyós Sándor
3. Dörgõ Sándor
SörAtlon
1. Bagi János
2. Kovács "Kokó" János
3. Csige Zoltán
Bagi János ismét a dobogó tetején a SörAtlon versenyen.

A sördepó nyitva, egyesek nehezményezték, hogy itt futni is kell...
A verseny elõtt SENKI SEM IVOTT EGY KORTYOT SEM!
Egy jól felrázott dobozos sör szisszenõ hangjára rajtoltak el a söratléták.


KELET-MAGYARORSZÁG
1. SÖRATLON ÉS SÖRMARATON BAJNOKSÁGA
Balmazújváros, Városi Sportpálya, 2004. Május 1.


SörAtlon (20 perces verseny)

Abszolút bajnokság:
I. Bagi János (Balmazújváros) 2400 m

II. Tar "Nyomjad bajnok!" Imre (Balmazújváros) 2300 m
III. Györfi "Szivacstorkú" János (Balmazújváros) 1800 m

Felnõtt korcsoport
I. Tar "Nyomjad bajnok!" Imre
II. Györfi János
III. Orosz "Fogó" István (Hajdúszoboszló) 1790 m

Masters korcsoport
I. Bagi János
SörMaraton (1 órás verseny)

Abszolút bajnokság:
I. Fehér Gyula (Hajdúszoboszló) 10 400 m

II. Hegedûs "Beer lyuk még!" Zoltán (Balmazújváros) 10 000 m
Vélemények, bírálatok, megbotránkozások ... (Csak bátran, tessék!):

ugyvezeto@finishline.hu